La Talaia, Cursa de Muntanya – Pepe Almendros d’Oson@corre entre els millors

15 04 2011

El passat diumenge 10 d’Abril de 2.011 es va fer a Vilanova i la Geltrú, la 8ª Edició de la Cursa de Muntanya de la Talaia. La Cursa es disputava sobre dos recorreguts, un de 11 kms, i l’altre de 22 kms.

En la cursa de 22 kms hi va prendre part en Pepe Almendros, de l’equip d’Oson@corre.  En Pepe, després d’un llarg període de temps de baixa, degut a uns problemes físics, va decidir provar-se de nou en les curses de muntanya, i va córrer entre els millors del grup. En concret va quedar en la 10ª posició, amb un temps de 1h:59’57”, sobre un total de 211 atletes que varen arribar a meta. La cursa transcorria per un circuit de muntanya força exigent.

En Pepe ens ha comentat que es va trobar molt a gust fent la cursa, tot i que fa solament deu dies que ha reiniciat els entrenaments,  diu que va tenir molt bones sensacions, i que ja ha deixat enrere els problemes físics que l’han tingut apartat uns mesos de la competició.

ENHORABONA PEPE!!

Mes info de la cursa a:

http://www.aetalaia.cat/seccio/curses/CursaMuntanya.htm

Pepe Almendros, en segon terme


Accions

Informació

Una resposta

27 09 2011
ana la prima

Ese es mi primo ahi donde le veis travesando esos caminos de piedras y tierra llegaras muy lejos estoy muy orgullosa sigue asi campeon te lo dice una amiga que te quiere de verdad, muy bien primoooooooooooo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: