CURS D’INICIACIÓ A L’ATLETISME A VIC

16 02 2011

FORMACIÓ DE TÈCNICS D’ATLETISME

CURS D’INICIACIÓ A L’ATLETISME A VIC

A més del cursos oficials reglats de (TÈCNIC ESPORTIU i SUPERIOR ESPORTIU EN ATLETISME), la Federació Catalana d’Atletisme vol complementar aquest cursos amb el d’INICIACIÓ A L’ATLETISME, a la fi de formar animadors, promotors, voluntaris i/o iniciadors, entre les persones vinculades als clubs en les categories de promoció (benjamins, alevins i infantils), intentant així respondre a la necessitat peremptòria d’impartir uns coneixements bàsics que permetin discernir entre el que cal i el que no cal en la formació dels futurs atletes.

Aquest curs tindrà una càrrega lectiva de 60 hores presencials i es desenvoluparà els dimarts, els dijous i els divendres de 18,45 a 21,45 hores, entre el dijous 15 de març i el divendres 15 d’abril, ambdós inclosos. També hi haurà classes presencials el dissabte 26 de març (de 10 a 12 hores), el dissabte 2 d’abril (de 10 a 14 hores) i el dissabte 16 d’abril (de 9 a 14 i de 16 a 20 hores). Les classes teòriques es portaran a terme a l’Alberg Residència Canonge Collell de Vic, Avinguda Olímpia núm. 4 i les pràctiques a l’Estadi Municipal Josep M. Pallàs, també de Vic.

Els interessats en la realització d’aquest curs s’hauran d’inscriure abans del dia 4 de març de 2011, fent arribar els impresos originals que adjuntem i que també es poden trobar a les oficines del Club Atlètic Vic i a l’Associació Atlètica de Tona (Estadi d’Atletisme de Tona, de 7 a 8 del vespre). Un cop emplenats, s’han de fer arribar per correu electrònic al coordinador del curs: manel_mendez_trulls@hotmail.com

El preu d’aquest curs és de 90 € que s’haurà de fer efectiu una vegada confirmada la celebració del mateix (mínim d’inscrits 30). Per a més informació podeu posar-vos en contacte mitjançant l’anteriorment indicat e-mail.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: