Cursa NA’DALT a Bellmunt per Sant Esteve

23 12 2010

PRESENTACIÓ CURSA NA’DALT
 
En Jacint Verdaguer anomenà Bellmunt com a l’Ermita al cel suspesa i creieu-me que en Mossen Cinto savia el que es dèia. Aquesta és una cursa en modalitat cronoescalada (per no fer-nos nosa), explosiva de rebentar-ho tot per la poca distància, no arriva a 3.800m però… al loro! Que no me los enbauquen! Perquè en tant poc tros es guanya un desnivell d’una mica més de 600 metres positius. Alzines, roures, faig, roca, arrels, fang, corriols, grimpadetes i un fred de cullons us esperen aquest Nadal a la cursa de Na’Dalt a Bellmunt (xist).

No sigueu cagamandúrries i apunteu-vos a treure la carbonilla aquestes festes, ni que sigui per la xocolata amb coca que es donarà a dalt el Santuari als corredors (i a tot el públic que pugi a animar).
 

Oju! Al ser cronoscalada les inscripcions es tancaran als 150 inscrits.

 
Mes info: http://www.diedre.cat/index.php/pujada-bellmunt?layout=default


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: