Èxit de participació a la II ECO-MITJA MARATÓ OSONA CORRE CIUTAT DE VIC

19 12 2010

CAVic // Anna Comet            19 de desembre de 2010

Durant la jornada d’avui diumenge 19 de desembre s’ha dut a terme la 2a edició de l’ECO-MITJA Marató Oson@corre Ciutat de Vic. Amb un dia menys fred que en la primera edició i un sol radiant durant tota la jornada, a les 11 del matí en Jaume Tolosa, atleta d’ultrafons, ha donat la sortida d’aquesta 2ª edició que ha comptat amb 720 atletes, un total de 220 participants més que en la seva 1ª edició.

A part del rècord participatiu, també cal destacar el rècord de la prova que ha marcat l’Ahmed El Mansoliri del Mesquita Puigcerdà amb 1h10’25 i així ha rebaixat amb 3 minuts el millor temps que s’havia establert l’any 2009. L’ha seguit l’Èric Diaz del Reus Ploms amb 1h15’33 i en Josep Martínez del A 4 el Km. La quarta posició ha estat per l’atleta vigatà del CN Vic ETB, en Dani Bayés i l’Aleix Carreras Fabregat del Running Vallès ha estat cinquè.

Pel que fa a les noies, l’Encarna Núñez del CAVic ha repetit victòria, tot i que no ha pogut millorar la seva marca a causa d’unes molèsties al genoll esquerra que ha arrossegat durant tota la prova. L’Encarna ha entrat a meta amb 1h25’42, l’ha seguit la Lucia Martínez de l’Adidas Domingo Catalan amb 1h27’34 i l’Anna Riera de l’Aire ha tancat el podi amb 1h29’08. La cuarta posició ha estat per l’Ester Ferrer del Club Natació Triatló amb 1h29’26 i la cinquena ha estat la Veronica Aveni del CN Vic ETB amb 1h32’16.

Pel que fa a les categories els guanyadors han estat: en sènior l’Èric Diaz i l’Encarna Núñez, en sub-23 en Gerard Garrote, en veterà A l’Ahmed El Mansoliri i l’Imma Parrizas. En veterà B, l’Alfons Esquius i l’Anna Riera en veterà C en Joan Serra i la Maria Font, i en veterà D en Jordi Prat

Finalment cal anomenar els guanyadors dels trofeus especials: els guanyadors dels millors atletes del Club Atlètic Vic han estat en Dani Bordallo i l’Encarna Núñez. I els guanyadors d’Oson@corre han estat en Ciriaco Redondo i la Cristina Gutiérrez.

L’organització fa una valoració molt positiva de la resposta que han tingut els atletes, del funcionament en general de la prova i agraeix la confiança que han mostrat els participants amb la gran allau d’inscripcions que hi ha hagut., cosa que anima a seguir treballant per a poder oferir, any rere any, un bon servei als corredors.

També cal agrair a tots els col·laboradors, espònsors i personal que ha estat involucrat a la prova ja que sense ells seria impossible poder-la tirar endavant. 


Accions

Informació

8 responses

20 12 2010
Joan Serra

El guanyador en veterà C ha estat Joan Serra i Jordi Prat en veterà D

20 12 2010
victorvilalta

Hola Joan,

Tens raó.
Ja ho hem modificat.

20 12 2010
Marc

Hola, algú sap on puc trobar fotografies de la cursa? Salutacions, molt bona feina l’organització!

20 12 2010
victorvilalta

Hola Marc,

Estem recopilant fotos, en breu penjarem el link

Salut

20 12 2010
ENRIC

jo he vist fotos a les fotogaleries de la versió digital d’el 9nou d’osona!
enhorabona per la cursa!

20 12 2010
Ramon Corominas

Hola, he vist que no surto a la classificació, portava el dorsal 407 i crec que vaig arribar entre el lloc 38 i 40. Hi ha hagut algun problema?
Merci

20 12 2010
victorvilalta

Hola Ramon,

Repassarem els vídeos de meta, per veure com vas entrar i ho donarem al Jutge àrbitre per que ell pugui fer la rectificació si ell ho veu oportú.

Crec que el què pot haver passat, es que no portéssis el xip en un lloc adequat, ( a vegades hi ha atletes que el porten a la butxaca, o fins i tot n’hi ha que ho porten com a braçalet o per lligar el cabell o fer-se una cua en el cas d’algunes noies).

Suposo que no deu ser el teu cas, però el xip si no es porta lligat a la sabata normalment dona problemes.

Mirarem de solucionar el tema de la teva classificació.

Salutacions
Victor

21 12 2010
PEP - WILLOW

Vull felicitar l’organització de la cursa ja que va estar excel.lent. En particular i per la part que em toca, vull felicitar també la llebre de 1h30′, l’Albert Riubrogent. La seva actuació, amb la col.laboració d’en Santi, en Marc i l’Ernest va estar estelar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: