ECO-MITJA Entrenament del passat diumenge 5 de Desembre

7 12 2010

Novament el passat diumenge a les 9:00h ens varem trobar a l’estació d’autobusos de Vic una colla d’atletes disposats a veure una part del recorregut de la propera II ECO-MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC.

Hem estat una bona colla d’atletes, de diferents nivells atlètics, i hem recorregut per la part central de Vic, i la part rural de Malla. En total han set uns 15 kms aproximadament. El temps ha acompanyat força, i no hi ha hagut temperatures tant baixes com díes enrera i la veritat es que feia un dia força òptim per córrer. Ha estat força agradable.

Recordeu que el dia de la cursa hi haurán companys i comanyes que faran de llebre. Els ritmes programats seran: 1h:30’, 1h:40’, 1h:50’ i 2h. Seran una bona referència per tothom qui vulgui anar a ritme i acompanyat el dia de la cursa. Us els presentarem el dia de la cursa uns minuts abans de la sortida, perquè els pugueu identificar.

El nivell d’inscripció es ja força òptim, i recordeu per qui vulgui apuntar-se que l’últim dia per poder fer-ho a preu reduit es el proper diumenge 12 de Desembre. No espereu fins a l’últim moment per fer l’ inscripció, evitareu possibles sorpreses.

Recordeu que el proper diumenge 12 de Desembre, tornarem a fer un altre entrenament conjunt. També a les 9 h, en el lloc de trobada de l’estació d’autobusos de Vic.

Pot venir tothom qui vulgui.

FALTA SOLAMENT UNA SETMANA I MITJA PER EL GRAN DIA !!

Salut i kms

Victor Vilalta


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: