Teresa Clarasó és la nova guanyadora del Premi Pallàs

24 11 2010

Cada dos anys, el Club Atlètic Vic entrega el Premi Pallàs durant el sopar del Club, que enguany serà el proper divendres 26 de novembre.

No es tracte de premiar l’obtenció d’una marca determinada, encara que una marca pugui determinar la concessió del trofeu, ni molt menys la realització d’un fet aïllat i potser poc concret. Es voldria, amb l’atorgament del premi, veure reflectides en la persona premiada, aquelles virtuts que s’encarnen en la persona del nostre primer president, el Sr. Pallàs.

Aquest Premi s’entrega des de l’any 1954, dins de l’equip d’atletisme vigatà, el premi Josep M. Pallàs, considerat de sempre en el sí del Club com un dels principals guardons que atorga el Club a un dels seus més destacats membres.

La seva missió ha de ser d’estímul i de reconeixement a la persona que dins de la família atlètica local, hagi realitzat un treball més eficient de promoció i d’enaltiment de l’equip d’atletisme de Vic.

Enguany la premiada és la nostra estimada Teresa Clarasó, 

La Teresa va aparèixer al CA Vic al 2003, després de viure varis anys a l’estranger, practica curses de 60 mll, 100 mll i salt de llargada, ha estat campiona de Catalunya Veterana. Ha participat als campionats del món a San Sebastian i a Riccione (Itàlia), i als Campionats de Europa de Pista coberta a Helsinki (Finlàndia) (vestida a tot arreu amb els colors del CA Vic).

Forma part de la junta del C.A. Vic des de fa 6 anys, ocupant la responsabilitat de ser la secretària de la Junta. Està molt implicada en totes les organitzacions que es fan des de el Club.

És Jutge d’atletisme

Te dos fills practicants d’atletisme, En Dan i la Sara Sanz.

Enhorabona per el Premi Teresa !!

 

La Teresa al Campionat del Món a SS.

 

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: