Córrer per Córrer Manlleu

15 11 2010

Ahir diumenge 14 de Novembre de 2010 es va fer a Manlleu la 19ª Edició de la Cursa Córrer per Córrer.

Aquesta cursa de 10 kms. es ve celebrant cada segon diumenge de novembre. La sortida és va fer a les 10 del matí i el seu recorregut transcorria per un circuit que voreja el riu Ter des de la zona esportiva fins a la colònia Rusinyol i també per part de Les Masies de Roda fins al Bac de Roda, i tornada amb final a dins de les Pistes d’atletisme de Manlleu.

Tal com ja va succeir l’any passat, en aquesta edició els guanyadors varen arribar junts agafats de la mà. En aquesta ocasió ha estat l’atleta de Terrassa, -atleta internacional- Bartolomé Serrano (posseïdor de una de les millors marques espanyoles en mitja marató)i el Bagenc Guillem Fernández. El tercer en arribar a meta ha estat l’ex-ciclista Jordi Alsina, de Torelló.

L’apartat femení, va estar dominat per la manlleuenca Anna Maria Tarrés, que es va imposar a la vigatana Victòria Leon.

La organització es va mostrar molt satisfeta, degut a que en aquesta ocasió han superat el rècord de inscrits a la cursa, amb un total de 368 atletes. La matinal es va acabar amb un suculent esmorzar de torrades amb botifarra per a tots els assistents.

Cal destacar la presència de varis atletes d’Oson@corre: en Daniel, en Victor, l’Aureli, en Manel, i en Santi. A tots ells els hi va anar molt be la cursa.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: