Córrer per córrer 2010

12 11 2010

Córrer per Córrer

Aquesta cursa de 10 kms. es ve cel.lebrant cada segon diumenge de novembre, i aquesta ja serà la dinou. La sortida  és a les 10 del matí i el seu recorregut transcorre per un circuit que voreja el riu Ter i també per part de Les Masies de Roda.

No es donen premis ni trofeus, i al final de la mateixa tothom és obsequiat amb un esmorzar que al mateix temps serveix per què tothom pugui gaudir d’una matinal de companyerisme.

Encara que les inscripcions son gratuïtes, no per això la prova deixa de tenir tots els serveis que es venen aplicant en les altres curses, com són els avituallaments, els vestidors, circuit controlat, etc. i es procura que tothom s’hi trobi el máxim de bé.

Recordeu que us esperem a Manlleu. El lloc de sortida i arribada és el passeig del Ter, concretament en la zona esportiva, i agrairiem que les inscripcions es fessin abans del dia de la cursa, a fi de fer les previsions pertinents.
 
Per informació: Tel. 93 851 22 98
Olímpic Manlleu


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: