Per fí, Pista Coberta a Catalunya

22 09 2010

PISTA COBERTA DE SABADELL INAUGURACIÓ EL PROPER DIUMENGE 26 DE SETEMBRE 2010

El proper diumenge 26 de setembre a partir de les 10’00 hores, es realitzarà l’acte d’inauguració de la nova Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. La matinal començarà amb proves de relleus i concurs de salts fins arribar al migdia on es realitzarà la Inauguració Oficial de la instal·lació.

Amb aquest nou equipament, l’atletisme català disposarà d’una moderna instal·lació on es podrà dur a terme competicions i proves en la modalitat de pista coberta. Acollirà de forma permanent els Campionats de Catalunya i podrà ser seu de campionats estatals i competicions internacionals.

Integrada paisatgísticament en l’entorn del riu Ripoll, formant part del Complex Esportiu de Sant Oleguer, la instal·lació compta amb 12.700 metres quadrats de superfície construïda i ha comportat una inversió d’uns 14 milions d’euros. Té una capacitat per a 2.500 persones. En el finançament hi han participat diferents organismes públics: el Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: