Taga 2040 EVO, Edició 2010

1 09 2010

Un únic pensament. Taga 2040 evo XIa edició, 19 de setembre de 2010

Ja està tot a punt per la Taga 2040 evo d’aquest any. El diumenge dia 19 de setembre de 2010 torna la prova més veterana del calendari català. L’edició d’enguany d’una de les curses de muntanya per excel·lència, que aquest any arriba a la seva XI edició, serà puntuable per a la IX Copa Catalana de Curses de Muntanya Skyrunning-FEEC.

En un entorn inigualable i en plena natura, un any més Sant Joan de les Abadesses i la Serra Cavallera es convertiran en un punt de referència per tots els que estimem aquest esport i la natura. Any rere any, centenars de corredors fan possible que aquesta prova continuï engrescant i sent un referent dins el calendari.

Enguany l’organització ha introduït millores en el sistema d’inscripcions que ha de permetre una millor gestió dels corredors i, en definitiva, una millora en la qualitat de la prova. Per tal de poder realitzar la vostra inscripció via web heu d’accedir a la següent direcció i omplir el formulari que hi trobareu: http://www.taga2040.com/index.html

Amb els seus 22.364 metres de recorregut i 3.436 metres de desnivell acumulat, la Taga 2040 evo posa a prova cada any als millors corredors de l’especialitat. La sortida serà a les 8:45 per les dones i a les 9:00 pels homes. El lloc de sortida serà el Passeig Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses i acabarà al mateix punt.

Hi haurà trofeus i premis en metàl·lic pels tres primers classificats absoluts masculins i femenins, i medalles  per als tres primers classificats de cada categoria. També una samarreta commemorativa per a tots els participants y un sorteig de material. Més informació a: www.taga2040.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: