Cursa de Muntanya Infantil

27 08 2010

Aquest any, com ja sabeu, En la Cursa de Muntanya de Vic del 11 de Setembre, hem incorporat una cursa Infantil i una cursa curta (10 km).

En el què fa referència a la cursa Infantil. Volem deixar clar que es tracta d’una cursa d’iniciació. Es una cursa perquè els nens i nenes puguin tenir un primera contacte amb el món de les curses de muntanya.

Inicialment teníem previst que la cursa transcorres paral•lelament a les curses dels grans. Però degut a que alguns pares ha demanat que es fes una vegada han arribat els participants de les curses grans, hem decidit fer-ho d’aquesta manera.

Per tant, la cursa infantil serà a les 12:00 h del matí. (just uns minuts abans de l’entrega de premis dels grans)

La Cursa es per a nens i nenes de 6 a 12 anys (tots junts) (si..si .., ja sabem que hi ha molta diferència d’edat, i els nens i les nenes haurien de córrer per separat. Però creiem que al ser una cursa d’iniciació complementària a la dels grans, en aquesta ocasió ho hem preferit fer-ho així).

La inscripció es gratuïta per a la cursa infantil, i cal tramitar-la a través d’aquesta pàgina web. Osonacorre.cat. Els participants tindran tots botifarra, i 3 barretines i 3 medalles per als tres primers de la general. (siguin nens ó nenes)

Salutacions a tots

Victor Vilalta

Organització

Em vull inscriure a la cursa Infantil: clicka aquí


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: