Cursa Manlleu – Festa Major 2010

28 07 2010

Cursa de Festa Major

La cursa de la Festa Major de Manlleu, es ve cel·lebrant sense interrupcions desde el final dels anys 70, i té lloc el dia 15 d’agost a les 10 del matí, amb sortida i arribada a la plaça Bernadí davant l’Ajuntament.

En primer lloc es fan les curses infantils, a on els corredors fins a 7 anys donen una volta a la plaça Bernardí (240m), després els de 8 a 12 anys hi donen dues voltes i mitja (600m) repartits en dues categories de 8 a 10 i de 11 a 12 anys.

Tot seguit es fa la cursa pels més grans de 12 anys amb un recorregut de 5 km. Les inscripcions són gratuïtes i es fan una hora abans al mateix lloc de sortida. Els dos primers classificats masculins i femenins de la categoria infantil reben un trofeu. En la cursa senior el reben els tres primers, tant en homes com en dones.

Per informació: 93 851 22 98


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: