Cursa Urbana a Torelló

22 07 2010

el 24 de Juliol de 2010 a les 10 h.

Després que el 2001 es deixés d’organitzar, aquest any es tornarà a celebrar la Cursa Popular de Festa Major, amb organització del Club Atlètic Torelló. La cursa, que complirà la 16ena edició dins els actes de Festa Major, tindrà lloc el dissabte 24 de juliol al matí. Hi haurà cursa sènior i veterans i d’altres distàncies per als atletes més petits.

Pel que fa a la cursa sènior, veterans i cadets tindrà un total de 5.100 metres. La sortida i l’arribada seran a la plaça Vella i es passarà pel carrer del Pont, carrer Sant Josep, ronda Pollancredes, passatge Manuel Colomer, passatge dels Esports, Camí Nou de Can Parrella, carrer Ges d’Avall i altre cop a la plaça Vella. A aquest circuit s’hi haurà de donar tres voltes per completar la distància. Els atletes en categoria infantil donaran una sola volta (1.700 metres) a aquest mateix recorregut, mentre que els alevins i benjamins faran un circuit alternatiu de 600 metres , els prebenjamins de 250 metres i els minibenjamins de 100 metres.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria i les inscripcions es poden formalitzar fins a una hora abans de la cursa.

Aquesta competició servirà per presentar en públic el renovat Club Atlètic Torelló, que s’ha reactivat després de quinze anys d’aletargament, amb una nova junta presidida per David Botello.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: