La Cursa de la Policia, amb Cáritas

30 06 2010

Aquest Dimarts 29 de Juny de 2010 s’ha fet efectiva l’entrega d’aliments corresponent a la V Cursa de Policia de Catalunya que va tenir lloc el passat 23 de Maig de 2010 entre les localitats de Manlleu i Vic.

Com es tradicional, una part del pressupost de la cursa va destinada a una entitat comarcal, per ajudar a les persones necessitades.

La entrega dels aliments s’ha dut a terme en la seu de Càritas Diocesanes de Vic, i ha anat a càrrec de Montserrat Solà, Presidenta del Club Atlètic Vic, i Victor Vilalta, representant d’Oson@corre. Entitats organitzadores de la cursa.

Les representants de Càritas, les senyores Teresa Girbau, Roser Molist i Montserrat Reguant, (membres de la junta) i Montserrat Genescà, (treballadora social de Càrites i organització de les ajudes), s’han mostrat molt agraïdes per aquesta aportació, ja que s’ha multiplicat per tres el volum d’ajudes que dóna l’entitat en els darrers temps.

Aquests aliments aniran integrament destinats a ajudar famílies necessitades de la comarca d’Osona.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: