“De què parlo quan parlo de córrer” de Haruki Murakami

12 06 2010

Volia aprofitar l’espai del blog d’Oson@corre per recomenar-vos un llibre: “De què parlo quan parlo de córrer” del novel·lista japonés Haruki Murakami.

Escrit en forma de memòries, Murakami ens parla del significat que ha tingut per ell córrer al llarg de la seva vida adulta. Lluny de tecnicismes i de plans d’entrenament, Murakami reflexiona sobre què aporta aquest esport sobretot pel què fa al caràcter de les persones, a la manera d’afrontar la vida i a com ens veuen els que no han corregut mai. 

Si bé aquest autor s’havia caracteritzat per no utlitzar gaires elements autobiogràfics en les seves obres, a “De què parlo quan parlo de córrer” ens explica amb detall molts dels aspectes més íntims de la seva vida i dels seus sentiments, amb l’estil directe que el caracteritza.

Isàvena Opisso


Accions

Informació

Una resposta

30 06 2010
Gabi

Va ser el meu regal de Sant Jordi. M’hi vaig posar de seguida a llegir-lo. Les primeres pàgines em costaven, però de seguida vaig connectar amb l’autor i al cap de poc ja semblava un amic explicant-me les seves batalletes.

Em va agradar molt, us el recomano!

Gabi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: