Cursa del Compte Arnau 2010 a Campdevànol

7 06 2010

Montse Cinca i Armand Crosas varen ser els grans dominadors de la 25ª edició de la Cursa del Compte Arnau, celebrada el passat dissabte 5 de Juny de 2.010 a la població de Campdevànol al Ripollès.

La calor va ser la gran protagonista quan a les sis de la tarda, es va donar la sortida des de la plaça Clavé. En aquest ocasió, Armand Crosas, el guanyador, va entrar a la línia d’arribada amb un temps de 37′ 41”, gairebé sis minuts més lent que el guanyador de l’any passat. Crosas, només va tenir un marge de dotze segons respecte a Ramon Corominas i de quaranta respecte a Josep Prat, segon i tercer classificat. Entre els corredors locals, el guanyador va ser Ramon Vilardell seguit per poc marge de temps per Carlos Ibáñez.

En categoria femenina, la victòria va ser per Montse Cinca amb un temps de 43′ 41”. A divuit segons es va classificar Anna Maria Tomàs mentre que Victòria Leon va ser tercera a més de cinc minuts de la guanyadora.

Seguir llegint a corrercorrer.com


Accions

Informació

Una resposta

4 07 2010
carles bautista

Hola, voldria saber com puc obtenir la llista de la classificació de totsels participants de la cursa del compte arnau i aixi coneixer la meva, gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: