La Marató al QuèQuiCom

1 06 2010

Us informem que el proper dimecres dia 2 de juny a les 22:20 h al canal 33 (just després del partit de bàsquet de play-off Madrid -Caja Laboral) s’emetrà el reportatge del Quèquicom titulat: “La marató a fons”. Inclourem aspectes sobre l’anatomia muscular, la fisiologia de l’exercici, els entrenaments, la psicologia del fondista, la nutrició, el calçat i la roba tècnica, etc. També el podreu veure a:

http://blogs.tv3.cat/quequicom

Preguem que en feu difusió. Agrait, us saluda atentament,
 
Pere
 
—————————————
Pere Renom i Vilaró
Reporter “QuèQuiCom”
Carrer de la TV3 s/n
08970 St. Joan Despí
prenom.w@tv3.cat

La marató és una prova de resistència que porta el cos al límit de l’esforç. El reporter Pere Renom s’entrena durant dotze setmanes per afrontar la cursa amb garanties: la prova d’esforç, l’alimentació, el calçat, l’anatomia, la fisiologia i la psicologia són la clau perquè el corredor pugui fer els 42 km i arribar a la meta amb èxit. El programa, a més, també aconsella sobre la manera de prevenir lesions. 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: