Sortida-Expedició per animar a Kilian Jornet

30 05 2010

Nota Important:

A causa de la gran quantitat de Neu present als cims Pirinencs, hi ha hagut un retard del pas d’en Kilian per Noucreus. Per tant en lloc de passar per la zona el dissabte 5 de juny, es retarda un dia i serà el diumenge 6 de juny.

L’hora de sortida la mateixa, tot igual però endarrerit un dia.

enllaç a la noticia:

http://alimentaciondeportistas.com/cat/curses-properes/sortida-expedicio-per-animar-a-kilian-jornet/gmx-niv72-con1575.htm

El proper Dissabte 5 de Juny de 2010, s’està preparant una sortida per anar a Animar a Kilian Jornet en el seu titànic repte de creuar tot el Pirineu, des de Hondarribia fins al cap de Creus.

Concretament el conegut fotògraf vigatà Antoni Anguera, esta organitzant una expedició per anar fins a Noucreus i Coll d’Eina a animar a en Kilian en aquest tram final del seu periple Pirinenc.

Lloc de Trobada: Queralbs

Hora sortida del tren cremallera: 7h:44’  (del matí)

Vall de Núria obsequiarà amb bitllets a qui es vulgui apuntar a l’expedició.

Podeu ampliar la informació escrivint un e-mail a

Antoni Anguera: fotoanguera@telefonica.net

Ó a eperez@valldenuria.cat

Animeu-vos a anar-hi, En Kilian us ho agrairà!!

Ampliem informació sobre el repte Kilian:

Kilian Jornet davant un nou repte: la travessia pels Pirineus d’Hondarribia al Cap de Creus.

El 31 de maig l’atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team sortirà d’Hondarribia amb destinació al Cap de Creus: 696 quilòmetres i 35.717 metres de desnivell positiu.

“Per a mi és un repte molt especial perquè vaig néixer i visc als Pirineus i m’agradaria fer-los descobrir a la gent”, explica en Kilian en relació a un nou repte en el que s’emmarca amb el projecte Kilian’s Quest impulsat per Salomon.

“No vull establir cap rècord. El que busco és descobrir els Pirineus, on vaig néixer i vaig aprendre a estimar la muntanya, i fer-ho descobrir a la gent. Físicament serà molt exigent però no em preocupa el cronòmetre”. Amb aquesta mentalitat afronta en Kilian Jornet un nou repte en el marc del projecte Kilian’s Quest que va iniciar l’any passat de la mà de Salomon. Es tracta d’uns desafiaments on l’atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team explora els seus límits a través de trails mítics com el Tahoe Rim Trial o el GR20 de Còrsega. En aquesta ocasió, del 31 de maig al 6 de juny, el de la Cerdanya s’ha proposat realitzar la travessa pels Pirineus, des del Cap Higuer, a Hondarribia, al Cap de Creus. En xifres el nou desafiament més que imposar, espanta: 696 quilòmetres i 35.717 metres de desnivell positiu o el que és el mateix, l’equivalent a tres Everest i mig.

Kilian Jornet: “És un desafiament molt especial”

“Per a mi és un desafiament molt especial perquè vaig néixer i visc als Pirineus. Aquí els meus pares em van ensenyar a estimar la muntanya. De fet, quan jo i la meva germana Naila teníem nou i deu anys ja vam fer aquesta travessa a peu amb els nostres pares”, explica en Kilian, tres vegades campió de la Copa del Món de curses per muntanya i dues de l’exigent The North Face Ultra Trail Mont Blanc, considerada la prova més reputada de l’especialitat a nivell mundial.

La nova aventura d’en Kilian començarà el 31 de maig a Hondarribia i, segons les previsions sobre el paper (susceptibles doncs a molts canvis) arribaria a la seva fi el 6 de juny al Cap de Creus. Una de les etapes més emotives serà Font Romeu, on resideix en Kilian i on molts afeccionats esperen poder abrigar-lo en els últims quilòmetres d’aquesta travessa “que em servirà també per a acumular quilòmetres i preparar a consciència la temporada d’estiu”, apunta el de la Cerdanya.

Deu afortunats podran córrer i viure el repte en primera persona amb en Kilian.

més informació a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: