Cursa de Policia – últims detalls

14 05 2010

Anna Comet 14 de maig de 2010

Tot apunt per a la Cursa de la Policia de Catalunya

El proper diumenge 23 de maig tindrà lloc la V edició de la Cursa de la Policia de Catalunya i ja està tot en marxa.

Les inscripcions no paren d’arribar d’arreu del territori català, a falta d’una setmana ja es ronden els 1000 inscrits, i l’organització ja està ansiosa perquè arribi el dia.

A primera hora del matí els corredors ja podran agafar els autocars, que sortiran de la zona esportiva de Vic, per anar-se desplaçant cap a Manlleu, el lloc de sortida de la cursa.

Un vegada arribats a Manlleu, els atletes podran recollir els seus dorsals i escalfar per a la sortida de la cursa que serà a les 10 del matí. De Manlleu recorreran 10.000 m fins a Vic passant per tota la recta de Manlleu en direcció a Vic i continuaran pel carrer Manlleu de la capital osonenca per a dibuixar el camí per alguns dels carrers emblemàtics de la ciutat fins arribar de nou a la zona esportiva de Vic on acaba la cursa amb una gran festa.

Recordem que hi haurà botifarrada per a tots els participants, hi haurà jocs d’inflables amb monitors per als més petits des de primera hora del matí, sorteig de paneres i grans premis pels guanyadors, com un joc de maletes Roncato pel millor home i per a la millor dona.

Aprofitem per a informar que ja ens han confirmat la seva assistència corredors de gran nivell com la Judit Pla i en Pol Guillen, ambdós del FCBarcelona i en Roger Roca, de la mateixa forma que alguns dels millors corredors del Club Atlètic Vic i de la Comarca.

Però no oblidem que qui fa la cursa és tot el col•lectiu de corredors que participa i sense els quals no es podria dur a terme la prova. Ens veiem el diumenge 23 a la V Cursa de la Policia de Catalunya.

http://cursapolicia.com/

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: