Nils Schumann a corrercorrer.com

7 05 2010

Nils Schumann, el jove retirat

Avui a corrercorrer.com recordem a Nils Schumann

L’atleta alemany del que parlarem en aquesta ocasió es una petita excepció, si tenim en compte els atletes que hem estat tractant a la majoria dels reportatges, ja que és un corredor molt jove. Nils Schumman va néixer el 1978 i actualment, entre els seus 31 i 32 anys d’edat, ja es troba retirat de l’atletisme. Però aquest corredor alemany no va abandonar aquest esport sense abans fer-se amb alguna medalla en les grans competicions internacionals en la distància dels 800 metres.

Durant l’hivern de 1998, a la temporada de pista coberta, Nils va tenir una arrencada molt forta proclamant-se Campió d’Europa a Budapest en Pista Coberta i aquest mateix estiu va repetir la gesta a l’aire lliure. Per a arrodonir l’any es va endur la Copa del Món a Johannesburg.

Vegeu el reportatge a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: