Albin Stenroos a corrercorrer.com

1 04 2010

Albin Stenroos, el finlandès maratonià

Avui a corrercorrer.com hem penjat un reportatge sobre Albin Stenroos.

Tornem als nostres amics els finlandesos, avui us presentem un altre atleta de la saga dels “finlandesos voladors” de la dècada dels anys 20. Oskar Albinus Stenroos va néixer l’any 1889 i va morir el 1971 després d’una llarga vida dedicada a l’esport de llarga distància i d’aconseguir els seus grans triomfs en marató.

Encara que la seva medalla més important va ésser en aquesta distància clàssica de l’atletisme i que es va iniciar en competicions oficials amb la marató, aconseguint el bronze en el Campionat de Finlàndia el 1909, després va dedicar bona part de la seva carrera a distàncies una mica més curtes com els 10.000 o el cros.

Vegeu el reportatge a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: