World Congress On Science in Athletics i corrercorrer.com

21 03 2010

CORRERCORRER.COM El portal del Atleta i la Salut, serà patrocinador del CONGRÉS MUNDIAL DE CIÈNCIES DE L’ATLETISME (World Congress on Science in Athletics) que se celebrarà a Barcelona coincidint amb els Campionats d’Europa d’Atletisme que tindran lloc a la Ciutat Comtal aquest estiu.

El passat dimarts 16 de març el Sr José Luis López, President del Comitè Organitzador del congrés, i Victor Vilalta Director del portal CORRERCORRER.COM, Van signar l’acord de patrocini pel qual l’empresa Q-LIFE VIDA SANA Partner oficial i subministradora de productes ecològics per a la salut i per l’esport del portal CORRERCORRER.COM, Donarà suport al congrés Mundial.

CORRRERCORRER.COM es col·laboradora d’Oson@ corre i Club Atlètic Vic. I durant el transcurs del Congrés Mundial estarà present amb un Stand a on informarà sobre productes, serveis i Tècniques d’entrenament i assessorament per a l’atleta i la salut.

 També hi serà present donant suport a la organització la Universitat de Vic.

EL CONGRÉS

Coincidint amb la celebració del Campionat d’Europa d’atletisme Barcelona 2010, la Fundació CIDIDA (Centre Internacional de Documentació, Investigació i Desenvolupament de l’Atletisme), amb la col.laboració de la Universitat de Barcelona (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya – INEFC) i la Universitat de Vic, organitza a Barcelona els dies 24, 25 i 26 de juliol de 2010 el World Congress on Science in Athletics (Congrés Mundial de Ciències de l’Atletisme), que serà una activitat independent del Campionat, en la qual participaran grans experts i personalitats de reconegut prestigi en l’esport i l’atletisme internacional i nacional.

Informació general

Dates:

24-26 de juliol de 2010

Seu del congrés:

Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC Barcelona)

Avda de l’Estadi s / n.

08038 – Barcelona

Tel: (+34) 425 54 45

Adreces de contacte

Secretaria tècnica i científica:

Fundació CIDIDA

Travessera de Gràcia, 35-37 – 2 º 2 ª

08021 Barcelona

Tel: (+ 34) 620 91 00 57, (+ 34) 618 05 89 18, (+ 34) 696 78 23 98

Fax: (+ 34) 217 75 14

Correu electrònic: congress@cidida.org | info@cidida.org

Pàgina web: http://www.cidida.org

Objectius del Congrés

Conèixer, compartir i contrastar les diferents aportacions que es realitzen en atletisme des de les universitats, centres de recerca, centres d’entrenament, empreses, federacions, mitjans de comunicació i el col.lectiu d’atletes, tècnics i altres professionals relacionats amb aquest esport en el món.

Facilitar l’intercanvi d’experiències i investigacions i el diàleg entre els professionals de l’atletisme de diversos àmbits.

Col • laborar en el desenvolupament científic de les àrees de coneixement i camps de recerca propis de les ciències que es relacionen amb l’atletisme.

Incentivar la creació de propostes innovadores per afrontar el futur de l’atletisme mundial, innovant programes i formes d’actuació davant els desafiaments que es produeixen al nostre entorn social.

Llengües oficials

Espanyol, anglès, català.

Estructura del congrés

El Congrés s’estructura en 4 àmbits o àrees temàtiques, que donen origen a 10 ponències principals a càrrec de reconeguts experts internacionals, 4 taules rodones, 4 tallers pràctics i al voltant de 50 comunicacions i 25 pòsters. Les àrees temàtiques són: 

Entrenament en atletisme (metodologia, tecnologies, experiències, teoria i pràctica, ciències aplicades, atletisme de discapacitats, etc.)

Didàctica de l’atletisme (en universitats, mòduls professionals, centres d’ensenyament secundari i primària, escoles d’iniciació esportiva, clubs, escola d’entrenadors, detecció de talents, etc.)

Periodisme, mitjans de comunicació i atletisme.

Present i futur de l’atletisme.

Igualment, durant els dies de celebració del Congrés, es realitzarà una exposició comercial, instal · lant a l’INEFC estands promocionals de diferents empreses i institucions.

Destinataris del congrés

Professors universitaris de tot el món relacionats amb l’atletisme i l’entrenament esportiu, entrenadors d’atletisme, investigadors, atletes, periodistes esportius, alumnes universitaris de grau i postgrau en Ciències de l’activitat física i l’esport, empreses vinculades a l’esport en general i el atletisme en particular, especialistes en medicina de l’esport, dirigents esportius especialment relacionats amb l’atletisme, organitzadors de competicions d’atletisme i altres persones interessades.

CORRERCORRER.COM PATROCINADOR DEL

WORLD CONGRESS ON SCIENCE IN ATHLETICS

http://www.cidida.org/

PATROCINADORS:

http://www.cidida.org/links.asp


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: