Jaume Tolosa 2º a la Transahariana

18 03 2010

Transahariana 2010  

Ahir va finalitzar la Transahariana, una prova de 260 km non-stop en autosuficiència pel desert del Sahara. En Jaume Tolosa, corredor del CAVic i membre de la UEVic, juntament amb dos corredors catalans més, en Pep Mayolas i en Mark Fernàndes, han estat els únics representants espanyols en aquesta prova d’ultra distància.

Va començar la cursa en quarta posició, de manera que en el control 2 anava fregant el podi, en aquest moment el líder era en Pep Mayolas, però la cursa és molt llarga i en 260 km poden passar moltes coses. A poc a poc en Jaume i un italià Pasquale Brandi es van col·locar en primera posició, seguits d’en Pep Mayolas. I va arribar un moment en que en Tolosa va encapçalar en solitari la prova. Va aconseguir agafar una mica de distància per davant de l’italià però en el control 7 van passar junts de nou. Per darrere, alguns corredors anaven abandonant.

Però segons expliquen (cosa que ens haurà d’explicar Jaume amb més detall), durant l’última nit, en Tolosa i en Brandi veien una llumeta a la llunyania i creient que es tractava d’un frontal d’algun corredor van augmentar una mica el ritme. Aquest canvi va fer que en Jaume acusés el cansament i en un moment d’esgotament absolut es va parar a dormir mitja hora. Això va alertar a l’organització, i fins i tot van enviar a un equip mèdic, però en Jaume simplement descansava.

 Finalment el corredor italià, en Pasquale Brandi, es va fer amb la victòria i en Jaume Tolosa va aconseguir una impressionant segona posició i la consecució d’un gran repte: córrer més de 200 km non-stop.

En Jaume estava buscant el seu límit i sembla que encara no l’ha trobat.

Encara no tenim els resultats definitius per a poder conèixer la posició d’en Pep Mayolas i d’en Mark Fernàndes, de seguida que els tinguem els publicarem.

Només queda felicitar a en Jaume pel seu gran esforç, sofriment i, segurament, per la seva gran satisfacció!

 Informa: Anna Comet corrercorrer.com
 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: