C.A. Vic – Notícies cap de setmana

9 03 2010

Dos 2ns per a la Jana Coll a Palafrugell

El dissabte 6 de març ha tingut lloc la primera jornada de Promoció a l’Aire Lliure a Palafrugell. La Jana Coll ha estat l’única representant del CAVic a aquest encontre. La Jana ha competit en dos proves, en el llançament de martell en la que ha aconseguit la 2ª posició amb una marca de 31.05 i en la prova de llançament de disc on també ha estat 2ª amb un llançament de 22.30. 

Bona participació d’en Guillem Roca al Campionat d’Espanya júnior de PC

Durant tot el cap de setmana s’ha celebrat a San Sebastian el Campionat d’Espanya júnior de Pista Coberta amb la participació del nostre atleta, en Guillem Roca. En Guillem ha participat a la prova de salt de longitud, a la que ha aconseguit la 8ª posició amb una marca de 6.70. També ha pres part en el triple salt, prova en la que amb una marca de 13.26 ha finalitzat en 9ª posició


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: