C.A. Vic – Notícies cap de setmana

2 03 2010

Anna Comet // CAVic

Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta

El dissabte 27 de febrer es va celebrar l’11è Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. 3 atletes del club van participar‐hi.

L’Arnau Comajoan va participar a la semifinal dels 60 m llisos on va marcar 8.86 però no li va valdre la classificació per a la final. En el salt d’alçada masculí en Guillem Pinyol fou 8è amb 1.25 i en el salt de perxa l’Isaac Acevedo va finalitzar 7è amb 2.00.

Dos 4rts llocs al Campionat de Catalunya Juvenil en PC

L’endemà, el diumenge 28 de febrer es va disputar, a les mateixes instal·lacions el 25è Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta. L’Albert Pessarrodona es va quedar a la semifinal dels 60 m tanques amb 9.99. En Jordi Moya va estar a punt d’aconseguir la medalla de bronze en el llançament de pes, però finalment es va haver de conformar amb la 4ª posició amb 12.93. Amb aquesta marca aconsegueix la millor marca del club de la seva edat amb llançament de pes.

Pel que fa a les noies, la Marta Sabata va realitzar la semifinal dels 60 m llisos amb 8.78, però no fou suficient per a entrar a la final. La Laia Gil i la Maria Serrat van competir a la semifinal dels 200 m llisos, la Maria es va retirar i la Laia va aconseguir entrar a la final on va ésser 4ª amb 27.55. Per la seva banda, en els 400 m llisos la Sandra Monteagudo va marcar 1.05.04 a la semifinal, sense poder accedir a la final d’aquesta distància. Finalment la Maria Serrat va competir a la semifinal dels 60 m tanques amb 10.66, però no va entrar a la final.

Bons resultats i bona participació a Torelló

El mateix diumenge 28 de febrer es va disputar un nou cros de la Lliga Comarcal de Cros Escolar, aquesta vegada a Torelló.

En categoria prebenjamí masculí en Marc Codinachs va finalitzar en 2ª posició i també hi va participar en Marc Clotet. En categoria benjamí femení la Núria Selva també va aconseguir la 2ª posició, la Martina Massegué va ésser 6ª, seguida de la Marta Pallàs. Entre els nois d’aquesta categoria els guanyadors varen ser en Gil Ralló i en Ferriol Galobardes i la 4ª i 5º posició varen ser per a Biel Serra i Oriol Benito.
També hi va participar en Gil Clotet, en Carles Martínez.

En categoria aleví femení la victòria fou per a Jana Aguilar i entre els nois l’Arnau Pallàs fou 2n, l’Adam Pérez 4rt, l’Abel Benito 6è i també hi van participar l’Adrià Freixa, l’Albert Sañé, en Guillem Serra i l’Enric Martínez.

En infantil femení, una atleta del club també es va endur la victòria, la Laia Aguilar, seguida de la Cora Sepúlveda, l’Abril Roma va ésser 5ª i la Júlia Massage va ésser 6ª i també hi va participar la Thais Iglesias.

En infantil masculí el guanyador va ésser en Roger Pallàs, seguit de l’Oriol Rodríguez, en Genís Fernàndez va finalitzar 4rt, en Yonas Padrós va ésser 5è, l’Eloi Pinyol i en Guillem Pinyol varen ésser 8è i 9è. També hi van participar l’Eloi Codina, en Marc Sañé i en Guillem Mirabent.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: