Josep Barrufet entrevista a corrercorrer.com

11 02 2010

Entrevista amb en Josep Barrufet

Avui a corrercorrer.com, hem penjat una entrevista que l’Anna Comet li ha fet a Josep Barrufet. En Josep forma part de l’equip de curses de Muntanya de la nova formació Unió Excursionista Vic/Club Atlètic Vic.

En Josep, conegut per quasi tothom com en Barru, és d’aquelles persones que no passen desapercebudes, té un caràcter jovial i molt alegre, d’aquells que a vegades un pensa… I no es cansa mai? Sempre medita amb què pot fer o què farà i, evidentment, és l’ànima de totes les trobades.

És membre de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, també competeix amb duatló durant l’hivern i enguany està provant les raquetes de neu. Organitza caminades i activitats a l’aire lliure en el seu poble, Callús, i a part de tot això encara li queda temps per treballar i entrenar.

Vegeu què ens explica en “Barru” a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: