Jaume Tolosa a la Transahariana 2010

10 02 2010

En Jaume Tolosa participarà a Transahariana 2010

La Transahariana és una competició d’ultrafons en autosuficiència alimentària, cosa que significa que els participants no reben aliments durant el transcurs de la cursa. En concret, la Transahariana és una competició de 260 km nonstop en el Massís de l’Assekrem en el desert de l’Hoggar, aprop de Tamannrasset a Algèria.

En Jaume Tolosa, un corredor d’Osona, que ja hem entrevistat en una ocasió, prendrà part de la pròxima edició de la TRANSAHARIANA que es disputarà entre els dies 14 i 21 de març del 2010.

“Es tracta d’una cursa molt dura, en la que no només compta la distància a recórrer en règim d’autosuficiència alimentària, si no que s’han de suportar altes temperatures durant el dia i molt baixes temperatures durant la nit”, explica en Jaume.

La cursa acumula 6.000 m de desnivell i tota la prova es succeïx entre 1.300 i 2.780 m on es troba l’ermitage de Charles de Foucault.

Després d’haver participat en diferents proves d’ultrafons tant en muntanya com en el desert, la Transahariana suposa per a en Jaume un nou pas entre l’aventura i l’esport que podrem seguir a partir del 15 de març en directe a la web de la cursa (http://www.raidsahara.com/algerie/transaharienne. htm ) i en el blog personal d’en Jaume (http://jaumetolosa.blogspot. com ).

Seguirem parlant d’en Jaume i de la Transahariana i també el seguirem durant la competició.

Informa: Anna Comet – corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: