Isàbena Opisso

4 02 2010

Entrevista amb la Isàbena Opisso

Avui a corrercorrer.com hem penjat una entrevista que l’Anna Comet li ha fet a l’Isàbena.

La Isàbena, és la primera noia que es va apuntar a Oson@ corre. Destaca d’ella l’alegría que transmet quan corre i gaudeix d’aquest esport que mica a mica va descobrint i intenta participar-hi des de tots els àmbits, animant, ajudant en les organitzacions i com a corredora.

“A casa ningú fa esport, però algú ha de ser l’ovella negra de la família”. Aquesta va ser una de les primeres frases que em va dir la Isàbena quan ens vàrem trobar per a l’entrevista. Un dia va notar la necessitat de fer esport, encara que ella ja practicava natació des de feia temps, en el córrer veu més sortides i més distracció.

La Isàbena és bibliotecària i el fet de passar-se el dia asseguda la va incitar a fer esport, d’aquí la cosa ha anat evolucionant, juntament amb els seus objectius. Ara al plaer de córrer se li ajunta aquella petita ànsia per a rebaixar a poc a poc els seus temps.

Vegeu què ens explica l’Isàbena a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: