CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS 2010 A MATARÓ

25 01 2010

 Rosa M ª Morató i Carles Castillejo, Campions de Catalunya

Aquest diumenge 24 de gener, s’ha disputat el 90 Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Equips a Mataró. Carles Castillejo (CD Strans.com) i Rosa M ª Morató (VTiM) s’han proclamat Campions Absoluts en una esplèndida matinal atlètica on cal destacar la participació que ha arribat a 2.800 inscrits i 90 clubs, en un dur circuit permanent de terra i herba que es caracteritza pels desnivells.

El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió de Catalunya Absolut per Equips tant en categoria masculina com la femenina. En homes, el CA Manresa i el CA Montornès, S’han classificat segon i tercer respectivament, i en dones la plata i el bronze han estat per de l’ISS-L’Hospitalet i el CA Vic.

Hi ha hagut una nombrosa participació per part dels atletes del Club Atlètic Vic:

Marina Laura Comas 14ª en Cadet femení, Cora Sepúlveda 46ª, Laia Aguilar 51ª, Julia Massagué 96ª, Thalia Lucas 174ª en Infantils femení, Jana Aguilar 6ª en Aleví femení, Magda Vicens 6ª en Promesa femení, y Encarna Núñez 13ª, Encarna Garcia 20ª, Ester Bau 38ª en Sènior femení.

En l’apartat masculí: Roger Pallàs 7º, Guillem Pinyol 59º, Eloi Codina 154º, Marc Sañe 199º en Infantils masculí. Arnau Pallàs 18º, Adam Pérez 107º, Abel Benito 120º, Adrià Freixa 131º, Albert Sañe 181º, Enric Martínez 215,en Alevins Masculí. Gil Ralló 13º, Ferriol Galobardes 15º, Oriol Benito 25º, Carles Martínez 102º, en Benjamins masculí. Andreu Moreno 25º, Mohamed Azanay 51º en Juvenils masculí. Francesc Marsol 48º, David Pont 50º, David Marsol 94º i Lluis Ginebra 106º en Sènior masculí.

Trobareu crònica sencera a corrercorrer.com


Accions

Informació

3 responses

31 01 2010
Algú

PODRIEU FICAR LES CLASSIFICACIONS DE TOTS , NO SOL DELS GRANS, QUE ELS QUE TENEN IMPORTÀNCIA SON ELS NENS I LES NENES. ELS GRANS QUE CORREN ESTAN ACABATS OSIGUI QUE NO ES MEREIXEN QUE ESTIGUIN A TOTES LES PÀGINES.
SI NO ESPAVILEU A FICAR COSES DELS NENS I NENES IMPORTANTS DENUNCIARÉ LA PÀGINA.
CABRONS DE MERDA!.

2 02 2010
victorvilalta

Resposta per “Algú”:

Hola Bon dia,

Ahir quan vaig veure el teu missatge com a administrador del blog, vaig decidir publicar-lo. Crec que tothom té dret a expressar la seva opinió, i no seré jo qui censuri a ningú.

No sé si la intenció del teu comentari és en broma ó parles seriosament. Però de tota manera tant si ho fas d’una manera com de l’altre crec que t’has passat!.

Victor Vilalta
Administrador del blog d’Oson@ corre.

1 02 2010
TERESA CLARASÓ

Enhorabona! M’agrada molt aquest comentari tant constructiu. Encoratja i anima l’esforç i les ganes que alguns hi posen en alló que fan. Denota respecte, educació, intel·ligència.
Però no estaria malament que tornessis a llegir l’article, pots llegir l’article sencer directament fent un simple clic a corrercorrer.com. Si no vaig errada (tot pot ser) hi surten les classificacions de totes les categories.
Ànim, Algú, calen persones valentes com tu per tirar endavant els projectes.

Teresa Clarasó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: