Mireia Miró entrevista a corrercorrer.com

7 01 2010

Entrevista amb la Mireia Miró

Avui a corrercorrer.com, hem penjat una entrevista que l’Anna Comet li ha fet a Mireia Miró.

En contra del que sempre s’ha dit que els grans esportistes de resistència arriben a d’alt de tot amb l’edat, la Mireia és molt jove, va néixer un final de juliol de l’any 1988 per tant, si no em fallen els càlculs, té 21 anys. Amb aquests 21 anys ja és subcampiona del món amb curses de muntanya i amb esquí de muntanya, un repte i un somni per a molts dels esportistes que comparteixen somriures i moments amb la Mireia.

És una apassionada de la muntanya, això per sobre de tot, segura d’ella mateixa i amb un potencial que està descobrint, però que de ben segur encara li queda molt per descobrir i seguir progressant. Ho fa perquè li agrada, perquè dins seu alguna cosa l’empeny, a vegades la muntanya i la competició enganxen tan fort que un no se’n pot escapar.

Vegeu què ens explica la Mireia Miró a corrercorrer.com

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: