Fernando Mamede a corrercorrer.com

31 12 2009

Fernando Mamede, no tot són les medalles

Avui a corrercorrer.com, hem penjat un reportatge sobre Fernando Mamede.

Volem acomiadar l’any amb la història esportiva d’un atleta portuguès que, sense passar per alt entre els grans atletes de la història, sí que ha passat una mica més desapercebut al no haver guanyat cap de les grans medalles mundials, ni olímpiques, ni europees. Tot i així creiem que val la pena que ens parem a repassar les fites d’un dels millors fondistes portuguesos.

L’atleta portuguès de nom complet Fernando Eugénio Pacheco Mamede va néixer l’1 de novembre de 1951 a Beja. Mamede, encara que de jovenet va voler jugar al futbol, va ésser un gran atleta portuguès especialitzat en llarga distància, juntament amb Carlos Lopes, van ésser uns dels millors atletes de fons que ha tingut el nostre país veí i van mantenir una gran rivalitat.

Vegeu el reportatge sobre Fernando Mamede a corrercorrer.com

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: