Francesc Marsol entrevista a corrercorrer.com

30 12 2009

Entrevista amb en  Francesc Marsol

Avui a corrercorrer.com hem penjat una entrevista que l’Anna Comet li ha fet a Francesc Marsol. En Francesc també conegut com a “Matronom” per la seva precisió a l’hora de “clavar” el ritme de les sèries quan entrenem, és germà d’en David Marsol, i tiet de l’Aleix Marsol. Personatges molt estimats en l’àmbit de l’atletisme a casa nostra.

En Francesc és de la Garriga però sempre ha corregut pel Club Atlètic de Vic. És una persona amb vida, és actiu i amb sentit de l’ humor, de xerrada fàcil i agradable. Fa uns 25 anys que corre combinant pista, cross i ruta depenent de l’època de l’any i de la vida. Viu en família amb la seva dona i la seva filla petita que l’acompanyen en algunes de les competicions.

Encara que estic segura que no voldria admetre-ho, crec que és un referent per a molts joves del CAVic.

Vegeu el què ens explica en Cesc a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: