Sergi Rodríguez entrevista a corrercorrer.com

24 12 2009

Entrevista amb en Sergi Rodríguez, guanyador de la I ECO MITJA de Vic

Avui a corrercorrer.com hem penjat una entrevista que l’Anna Comet li ha fet a Sergi Rodríguez, aprofitant que l’hem tingut entre nosaltres aquest passat cap de setmana, i ha estat el guanyador de la I ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC.

En Sergi és un d’aquells esportistes multidisciplinars de cap a peus. En l’entrevista fa servir aquella dita castellana de “quien mucho abarca poco aprieta”, però diríem que no és el seu cas. Aquest esportista manresenc nascut l’any 1973, bomber de professió, amb parella i una filla de 6 anys, acumula una llista interminable de podis i grans resultats en raids d’aventura, esport amb el que ha competit per tot el món, en curses de muntanya, en duatlons i practica infinitat d’esports sempre relacionats amb la natura. De marca en marató té 2h24.58 i en mitja marató 1h08.52. I actualment és membre de l’Equip Salomon.

Vegeu el què ens explica en Sergi a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: