Montse Solà – Presidenta del Club Atlètic Vic

22 12 2009

Publiquem un missatge que ens ha fet arribar Montse Solà, Presidenta del Club Atlètic Vic:

Montse Solà Presidenta del Club Atlètic Vic

Vull donar gràcies a tots els atletes per donar-nos la seva confiança en la nostra primera Eco Mitja Marató, a tots els voluntaris del Club (atletes, socis i pares) i a tots els patrocinadors i empreses col•laboradores de la cursa que sense ells no es podria portar a terme i també Guàrdia Urbana i Protecció Civil.

Estem recollint tots els comentaris per així la pròxima edició millorar en aquest temes. Estem molt contents i us esperem a la pròxima.

Bones Festes a tothom!!.


Accions

Informació

2 responses

22 12 2009
Atòmic

Moltes felicitats per la organització. Va sortir rodó del tot. Penso que la organització va mostrar un perfil molt professional, procurant que cada cosa fós al seu lloc i en el seu precís moment. Felicitats també pel reclutament massiu de voluntaris que van saber estar cadascún en la seva feina.
Però amb tot el carinyo del món, voldría fer una recomanació a la organització, i que potser segurament ja els hi hauran fet, i és què qui tingui premi a la general no pugui optar al de categoria. Crec que així es dónen més opcions als atletes, i a la vegada, aquests ens sentirem més incentivats.
Enhorambona i fins la propera edició.

23 12 2009
Aureli

Felicitats per l’organització de tot en general, però vull destacar un parell d’aspectes concrets. En primer lloc, la bona organització en l’entrega dels dorsals (sense cues), i en segon lloc, el recorregut. El recorregut de l’Eco Mitja Marató el valoro també molt positivament pel fet de poder recórrer el centre històric de Vic mentres practiquem l’esport que estimem, poder gaudir de l’esport i de la nostra ciutat al mateix temps va ser maco i engrescador.
Ah, i no vull oblidar comentar-vos que em va semblar fantàstic poder acabar la cursa a les pistes d’atletisme.
De nou expressar la meva més sincera felicitació a tots i cadascun dels que d’una o d’altra manera han fet possible la primera, que no l’última, Eco Mitja Marató de Vic.
Bones festes a tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: