C.A. Vic Taula Rodona dels 80 anys de Club.

17 12 2009

Anna Comet // CAVic                                                 

Bona sintonia a la Taula Rodona del 80è aniversari

El divendres dia 11 de desembre es va celebrar la Taula Rodona, un dels actes del 80è aniversari del Club Atlètic de Vic. A la Taula Rodona titulada “80 anys d’història tots en som protagonistes” que va tenir lloc a les 8 del vespre a l’Alberg de Joventut de Vic, es va crear un ambient molt distès i proper entre els protagonistes de la taula, la moderadora, l’escriptora Mercè Masnou i el públic, una quarantena de persones.

Els protagonistes de la taula rodona, tots vinculats d’alguna forma o altre al CAVic, van dibuixar tota una història del club ja que es va escollir a corredors de totes les edats i generacions per tal de poder explicar les seves vivències i històries en el món de l’atletisme. Els conferenciants varen ser per ordre d’edat del més gran a la més jove: en Joan Freixenet, l’Enric Codina, l’Àlvar Solà, l’Imma Montero, en Pere Casacuberta, la Laia Andreu, en Dan Sanz i la Laia Gil.

Es van explicar anècdotes i històries de tot tipus i es va poder veure l’evolució que ha experimentat l’atletisme amb aquest temps tot i que també es va poder veure que l’esperit de l’atletisme, de la competició i del companyerisme tampoc ha variat massa i que perdura amb el pas del temps.

Una vegada finalitzada la xerrada els assistents varen poder parlar tranquil·lament amb una copa de cava i una mica de piscolabis.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: