Mitja Marató de Vilanova 2009

14 12 2009

XXI Mitja Marató Ciutat de Vilanova

Xavier Torrades i Mº Vinyet Noguero guanyen a Vilanova

Durant la jornada del diumenge 13 de desembre s’ha celebrat la XXI Mitja Marató Ciutat de Vilanova amb una participació que gairebé ha arribat als 1200 participants, en un matí protagonitzat per la baixada de les temperatures.

A les 10 del matí s’ha donat la sortida a la 21º edició d’aquesta mitja marató amb sortida a la Ronda Ibèrica de les Pistes Municipals d’Atletisme de la ciutat i arribada dintre de l’estadi, en un circuit urbà però que també ha visitat el mar ja que la cursa passa pel port i arriba fins a una de les puntes d’un dels espigons.

En la cursa masculina, la victòria ha estat per a Xavier Torrades del CA Manresa seguit per Abdeslam Ouahabi del CA Canovelles i ha tancat el podi un altre atleta del CA Manresa, Joan Capdevila. La 4º i la 5º posició han estat per a Guillem Fernández del CA Manresa i per a César Miranda del J’Arribu.

Trobareu crònica sencera a corrercorrer.com

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: