ECO-MITJA Entrenament d’avui

13 12 2009

Novament avui a les 9:00h ens hem trobat a l’estació d’autobusos de Vic una colla d’atletes disposats a veure una part del recorregut de la propera ECO-MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC.

Hem tornat a ser uns 23 atletes, de diferents nivells atlètics, i hem recorregut per la part central de Vic, i la part rural de Malla. En total han set uns 15 kms aproximadament. Tot i les advertències de l’home del temps de TV3, que cauria un munt de neu i aigua, i que les temperatures baixarien tant avall, la veritat es que feia un dia força òptim per córrer, i no feia un fred excessiu. Ha estat força agradable.

Avui han vingut els companys i companyes que faran de llebre el dia de la cursa, recordeu que estan programats a 1:30’ (1h29’59”) 1:40’(1h:39’59”) i 2:00h(1h:59’59”). Es una bona referència per tothom qui vulgui anar a ritme i acompanyat el dia de la cursa. Us els presentarem el dia de la cursa uns minuts abans de la sortida, perquè els pugueu identificar.

Ajuntament de Malla

El nivell d’inscripció es ja força òptim, i recordeu per qui vulgui apuntar-se que l’últim dia per poder fer-ho es el proper dimecres dia 17. No espereu fins a l’últim moment per fer l’ inscripció, evitareu possibles sorpreses.

FALTA SOLAMENT UNA SETMANA PER EL GRAN DIA !!


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: