Cros de Cantimpalos per a Messel i Lebobang

9 12 2009

XXXVIII Cros Nacional Ayuntamiento de Cantimpalos             

Aprofitant la jornada festiva del 8 de desembre s’ha celebrat a la localitat segoviana de Cantimpalos el XXXVIII Cros Nacional Ajuntament de Cantimpalos. Amb presència d’atletes nacionals i internacionals de gran nivell, finalment la victòria ha estat per a la sud-africana Phalula Lebogang i per a l’eritreu, categoria promesa, Amanuel Messel.

En el cros que s’han disputat totes les categories com és de costum, un total de 25 atletes femenines han competit en categoria promesa-sènior i 56 homes ho han fet en la mateixa categoria, entre ells Reyes Estévez, Jesús de la Fuente, Miguel Ángel Pinto, Manuel Penas, entre d’altres.

Trobareu crònica sencera a corrercorrer.com

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: