Andorra Ultra Trail 2010 Vallnord

8 12 2009

L’organització obre les inscripcions per a l’Andorra Ultra Trail Vallnord 2010

La nova edició de l’Andorra Ultra Trail Vallnord ja està en marxa. Dijous dia 10 de desembre s’obre el període d’inscripcions per a la prova que tindrà lloc el dissabte 26 de juny del 2010. Aquestes es podran realitzar a través de la pàgina web www.andorraultratrail.org i són limitades: 800 corredors per a l’Ultra i 300 per a la Trail. Cal destacar que enguany s’incorpora una nova prova, el Solidaritrail, dissenyada per a persones amb discapacitats.

L’èxit de l’Andorra Ultra Trail Vallnord 2009, amb 610 participants, no ha posat en dubte la continuïtat de la prova. Aquest 2010, la gran cita serà el dissabte 26 de juny. Els interessats ja podran fer les seves inscripcions dijous dia 10 de desembre a través de la pàgina web oficial. En aquesta ocasió, s’han ampliat els límits i hi haurà cabuda per a 1.100 corredors, entre les dues modalitats.

Com a novetat d’aquesta edició, cal destacar la incorporació del Solidaritrail; una prova oberta a persones amb discapacitats i que reforça els valors de l’Andorra Ultra Trail, basats en la sostenibilitat, la solidaritat i la responsabilitat social.

Trobareu més info a corrercorrer.com
 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: