Steve Moneghetti a corrercorrer.com

4 12 2009

Steve Moneghetti, de viatge a Austràlia

Avui a corrercorrer.com hem penjat un reportatje sobre Steve Moneghetti.

La història d’aquest atleta australià és la típica història d’aquell esportista que de petit ningú donava un duro per ell, però al fer el canvi la seva carrera esportiva només va fer que anar cada dia a més.

L’Steve va néixer el 1962 i de nen, el seu pare es negava a inscriure-li al club d’atletisme perquè creia que el seu fill era un pèssim atleta, però quan va arribar a l’institut va començar a despuntar i es va convertir en un gran atleta i, més endavant, es convertiria en un dels millors maratonians d’Austràlia.

Va començar la seva carrera atlètica amb el 10.000, distància amb la que es va classificar 5è en els Jocs de la Commonwealth de 1986. En quant a la marató, la primera que va córrer va ser en els mateixos Jocs i es va fer amb la medalla de bronze. La primera victòria de l’australià en els 42 km va arribar l’any 1990 a Berlín amb una marca de 2h08.16. A l’any següent va aconseguir el rècord de la prova de 14 km City 2 Surf de Sydney amb 40.03, un rècord que encara conserva.

El 1994 va guanyar la marató de Tòquio i es va fer amb l’or als Jocs de la Commonwealth d’aquest mateix any. I en el 1997 va finalitzar tercer en el Campionat del Món.

 Vegeu el reportatge sobre Moneghetti a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: