Cros de Soria 2009 per Gebremariam i Masai

1 12 2009

Podi per Lamdassen i Morató 

Gebremarian i Masai, guanyen al Cros de Sòria 

l’atleta etíop Gebre Gebremariam actual campió del món de cros i la kenyana Linet Masai, Es van imposar en el fred matí d’ahir diumenge 29 de novembre, entre la fina boira sota les nevades cims del Pic Frentes, visible des de el circuit Numantí.

Gebremarian va encaixar una espectacular cursa emportant-se la victòria (30:21) al XVI Camp a través internacional de Sòria davant el blaugrana Sergio Sánchez, Que va aconseguir aguantar el ritme del etíop fins a l’últim instant de carrera. Mentre que la kenyana Masai es va desfer de la portuguesa Monteiro a la segona volta amb un canvi de ritme brutal.

El cross va transcórrer en un matí molt fred i amb menys públic de l’habitual i després d’uns minuts de calamarsa va començar la prova sènior masculina. La cursa va començar a bon ritme i des dels primers metres el lleonès del FC Barcelona Sergio Sánchez es va fer amb un buit al cap, però, la valentia del lleonès és una de les seves característiques com atleta. La seva aposta de seguir el ritme dels africans era arriscada, però aquesta vegada li anava a sortir bé. 

Amb els homes en filera, Sánchez, Tadesse, Gebremariam, Kiprop, I els espanyols Lamdassem i Guerra es feia el primer pas per meta o el que és el mateix, els primers 2.000 metres dels 10.000 que conformen la prova. Mentre que Dani Mateo, El millor sorià, anava en un tercer grup que quedava ràpidament endarrerit.

Seguiu llegint l’article a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: