Mitja Marató Ciutat de Tarragona 2009

30 11 2009

18º Mitja Marató Ciutat de Tarragona  

Paul Sie Kwasi i Laura Maria Claveria guanyen a Tarragona

La 18º edició de la Mitja Marató de Tarragona es va celebrar ahir diumenge 29 de novembre amb grans canvis organitzatius, principalment per l’augment de capacitat fins a 2.000 participants. Aquesta prova, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

Finalment 1797 atletes van prendre la sortida a Tarragona, una competició que va guanyar el corredor del runnersworld Tarragona, Paul Sie Kwasi amb 1h09.07. Aquest atleta va passar pel km 10 en 6º posició i va anar escalant llocs fins a arribar 2º en el següent control de temps i finalment guanyar la cursa a la meta de Tarragona. En segona posició va entrar Iván Espilez, de l’Hinaco Monzon, qui s’havia mantingut primer durant tota la prova i va haver de conformar-se amb la 2º posició final amb 1h98.43 i l’atleta de l’Estival Park Salou, Juan Carlos Xifré va tancar el podi després d’una remuntada excepcional i va acabar amb 1h10.32

 Trobareu mes info a corrercorrer.com
 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: