Marató de San Sebastian 2009

30 11 2009

32º Marató de San Sebastián

Rafael Iglesias i María José Pueyo van guanyar aquest passat diumenge 29 de novembre la 32º Marató de Sant Sebastià organitzada per la Federació Atlètica Guipuscoana.

2.299 atletes van creuar la línia de meta després dels 42 km i poc més de la clàssica marató de Sant Sebastià.

La cursa l’ha iniciat l’atleta guipuscoà Asier Cuevas que ha estat la primera llebre i ha llençat del grup davanter durant els 2 primers km, seguidament l’actual Campió d’Espanya de marató Pablo Villanos s’ha encarregat de llançar la prova fins al km 14, on el veterà Rafael Iglesias s’ha posat al capdavant i no ha abandonat aquesta posició fins a la meta que ha creuat amb un temps de 2h10.44, la 4º millor marca de la història d’aquesta prova. Per darrere d’Iglesias han entrat Seboka Dibaba amb 2h17.03 i ha completat el podi masculí Tiruneh Workneh amb 2h20.41.

En la categoria femenina, María José Pueyo ha estat la vencedora amb un avantatge de més de 7 minuts sobre la segona classificada. Encara que la marca de 2h36.28 no ha estat suficient per a aconseguir la mínima per a entrar en el Campionat d’Europa. De totes maneres ha estat la primera dona a creuar la línia de meta, seguida d’Ana Casado amb 2h43.27 i d’Amada de Jesús Sánchez amb 2h57.44

Cal destacar la participació dels atletes osonencs: Albert Riubrugent que va creuar la línia de meta en 690º posició amb un temps de 3h10.24, Santi Paré amb un temps de 3h10.25 va finalitzar 691º, Xavier Garcia que va finalitzar en 2088º posició amb 3h59.41 i Manuel Redondo que va finalitzar en 2129º posició amb 4h02.49.

Trobareu més info a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: