Castell de Burriac 2009

25 11 2009

VII Castell de Burriac            

Aitana Domènech i Just Sociats  s’enduen l’última victòria de la temporada

El diumenge passat es va celebrar l’última prova del circuit català de curses de muntanya de la FEEC. El Grup de Muntanya d’Argentona va organitzar la VII Cursa de Muntanya Castell de Burriac, Trofeu Pere Asturiano.

La cursa, de 24 km i 2.230 m de desnivell acumulat, es caracteritza per la seva rapidesa i els trams “trenca-cames” ja que són 5 pujades pronunciades amb les seves baixades pertinents en tan sols 24 km.

La cartellera de sortida prometia una cursa interessant i així va ésser. 3 corredors habituals de la copa del món: Just Sociats, Toti Bes i Xavi Espiña entre altres grans corredors. I en quant a les dones Aitana Domènech, del Centre de Tecnificació de la FEEC que va realitzar un gran cursa, va partir juntament amb Maria Bartolí, una habitual d’aquesta modalitat.

Trobareu la crònica sencera a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: