Mitja Marató de Valencia a prop del rècord del Món

23 11 2009

30º Mitja marató de València  

Molt a prop del rècord del món a València

Dos atletes van córrer ahir la mitja marató de València per sota de l’hora. En la prova que celebrava el 30º aniversari, els Keninans Kiprono Mutai (59.30) i Wilson Kipsang (59.33) van rebaixar la línia de l’hora a la ciutat de València i es van endur la victòria en un duel de pel·lícula en arribar amb tan sols 3 segons de diferència. Mutai va encapçalar la prova des de l’inici, però el seu rival més pròxim no el va deixar en cap moment fins al final on Mutai va fer l’apretada final i Kipsang no va poder seguir-lo. Aquests atletes van obrir un forat d’un minut amb el seu perseguidor més immediat, Shumi Gerbab Eticha.

 trobareu crònica sencera a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: