Duatló de Muntanya de Gurb 09

23 11 2009

Francesc Freixer i Mariona Càtedra guanyen a Gurb

Aquest diumenge s’ha celebrat la 5º duatló de muntanya de la Creu de Gurb. Duatló que està dintre del circuit de duatlons de muntanya de Terra Endins. La participació ha estat un èxit, ja que gairebé 300 persones van prendre la sortida des del pavelló de Gurb.

Un duatló que es caracteritza per la seva especial duresa tant física com tècnica. Dintre dels duatlons del circuit és un dels més llargs en km i dels més exigents. El primer tram de bicicleta, d’uns 17 km, amb bona part del recorregut nou per a aquesta edició, consta d’una zona plana molt ràpida, seguida d’una pujada llarga i dura i una zona final molt tècnica amb arribada A Sant Roc, el lloc de la transició. Aquí comencen els 10 km a peu, que es remunten fins a la Creu de Gurb, un dels trams més tècnics del recorregut. Finalment 5 km amb bicicleta per senderes estretes i tècnics porten de tornada a Gurb.

Trobareu la crònica sencera a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: