Doctor Pruna – Brillant conferència a Vic

19 11 2009

 Com Cuidar la Salut Quan fem esport – Ponència Dr. Pruna

Ahir dimecres 18 de Novembre de 2009 a la Sala Sert de l’Edifici del Sucre de Vic es va fer la conferència COM CUIDAR LA SALUT QUAN FEM ESPORT, a càrrec del prestigiós DR. Ricard Pruna, Metge especialista en Medicina Esportiva i Responsable Mèdic del 1er equip de futbol del F.C. Barcelona. El Doctor Pruna ens va parlar de manera molt planera i de caire general dels òrgans, dels músculs, els tendons, l’alimentació, la hidratació, les vitamines i el rendiment físic, entre altres. La xerrada va començar a les 19:30, en la emblemàtica sala Sert y estava oberta a tothom que tingui un interès tant personal com professional del món de l’esport i la salut.

Ricard Pruna ens va parlar de que l’exercici és un element bàsic per a la vida diària. La pràctica regular d’activitat física té efectes beneficiosos per a la salut tant físicament com mentalment i socialment.  I si a la pràctica de l’esport li afegim una alimentació sana, saludable i equilibrada, els resultats son encara més beneficiosos.  No obstant això, cada persona ha d’adaptar-se a les activitats més adequades i ha de ser conscient que no tots els esports són adients al seu cos. 

El Doctor va parlar de la importància dels quatre factors bàsics per a una vida esportiva saludable, que es poden resumir en: MOVIMENT, RECUPERACIÓ, NUTRICIÓ I ACTITUD.

La xerrada va aplegar força públic assistent i va estar molt ben organitzada a càrrec de l’Empresa FORMEM. Des de Oson@ corre i corrercorrer.com els animem a organitzar futures xerrades amb aquest nivell de professionalitat.

Victor Vilalta

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: