Pujada Igualada – La Tossa de Montbui

16 11 2009

Granadero i Moreno guanyen a Igualada

37a Pujada Igualada-La Tossa de Montbui     

Noemí MorenoEls atletes del C.A. Igualada José Manuel Granadero i Noemí Moreno, van guanyar la 37ª edició de la Clàssica Pujada Igualada-La Tossa de Montbui, en el recorregut habitual de 6.200 m. amb sortida al km 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. Maria de Miralles, i l’arribada situada al lloc habitual de la muntanya de La Tossa de Montbui.

La prova, organitzada pel Club Atlètic Igualada en col.laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, va comptar amb un total de 62 atletes classificats, dels 64 que prengueren la sortida. Trobareu la crònica sencera a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: