Córrer per Córrer 09 per Guillem Fernández

9 11 2009

Ahir Diumenge 8 de Novembre va complir la majoria d’edat la cursa córrer per córrer de Manlleu, i es que la ja tradicional cursa Manlleuenca ha arribat ja a la 18ª Edició.

Aureli 2Com cada segon diumenge de Novembre es va celebrar aquesta nova edició que va coronar com a guanyador a l’atleta del C.A. Manresa Guillem Fernández, tot i que tal com diu el nom de la cursa no seria guanyador, ja que era córrer per córrer. I així va ser com els dos atletes en creuar primer la línia d’arribada, En Dani Bayés i en Guillem Fernández ho varen fer arribant conjuntament sense disputar l’esprint. Cosa que va posar en un compromís a l’organització, i que després de comú acord es va acabar atorgant la victòria a Fernández, ja que Dani Bayés ja havia guanyat la prova en dues ocasions, i així tots contents.

La cursa va tenir un recorregut de 10 quilòmetres, que transcorrien per els vorals del Ter, i la zona del Tennis Manlleu i Bac de Roda. I va tenir una molt bona participació de 303 corredors que varen acabar la cursa.

Com que el resultat era el de menys, no direm els resultats. Tant sols direm que la botifarra estava molt bona, i animen a tothom a tornar-hi l’any que ve, ja que la cursa va estar molt ben organitzada i a més a més era gratuïta.

PD. Cada vegada som més els atletes d’Oson@ corre, ahir vàrem ser una bona colla. (a que esperes per apuntar-te?)

 Victor


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: