ECO MITJA MARATÓ OSONA CORRE – CIUTAT DE VIC

6 11 2009

1ª ECO-MITJA Marató OSONA CORRE – CIUTAT DE VIC

Vic, 20 desembre 2009

Com ja hem anat informant, el proper Diumenge 20 de Desembre de 2009. Organitzem a Vic la I ECO-MITJA MARATÓ OSON@ CORRE – CIUTAT DE VIC.

A3La setmana pròxima ja estarà visible i actiu el sistema de inscripcions via Internet, que serà la única manera de inscripció per la cursa. També penjarem el reglament definitiu, circuit i altimetries. Aquest blog que actualment visiteu osonacorre.cat és el canal oficial d’informació de la Eco-Mitja Marató. I aquí es a on es faran les inscripcions.

La sortida i arribada de la cursa serà a les Pistes d’Atletisme de la Ciutat, a la zona Esportiva. C/ Antoni Vilà s/n.  El circuit transcorrerà per les zones més cèntriques de la Ciutat de Vic, com pot ser Plaça Mil·lenari, Carrer Verdaguer, Plaça de Vic, Rambla Hospital, Portalet, Rambla, Carrer Verdaguer una altre vegada, Carrer Gallissà, Ronda Camprodon, Barri de Sant Llàtzer, Carretera de Calldetenes, Horta Vermella, Barri d’Osona, camins rurals asfaltats de Malla, etc..

Serà una cursa que combinarà l’espai urbà i cèntric de la ciutat, amb espais rurals i de gran valor paisatgístics de la Plana de Vic.

Aquesta ECO-Mitja, tindrà molt en compte els valors ecològics i mediambientals, tan a l’hora de confeccionar la bossa d’obsequis que rebreu com a participants, com també per el Village-Fira que estem organitzant, i que estarà adjunt a la competició.

Hi haurà moltes sorpreses més, però ja us en anirem informant gradualment.

Estigueu pendents al blog, i conforme ens acostem a la gran data anirem desvelant més coses.

Victor


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: